Mutiara Kata



Award Dari Eibu Junes & Post Terakhir saya?


Lama dah blog ni tak ber'update, sebab saya buzy dengan blog baru saya di wordpress.org sekarang nih. Kepada anda semua yang rajin menyinggah di blog ini, dengan rasa berbesar hatinya saya menjemput kamu semua untuk menjengah blog baru saya di Wordpress.org iaitu, 'Another Strange Girl Stories'. Ada kemungkinan blog ini akan jarang ber'update. Jadi untuk mengetahui apa-apa berita terbaru mengenai diri saya, kamu bolehlah mengetahuinya dengan melayari 'Another Strange Girl Stories'.

Walau bagaimana pun, blog 'Strange Girl Stories' ini tidak akan saya tinggalkan begitu sahaja. Pantauan dari masa-kesemasa masih juga dilakukan. Jadi kamu masih boleh memberi komen, membuat 'Exchange Link', dan menegur saya di 'shoutbox'. Ada kemungkinan, saya akan tinggalkan segala tutorial untuk menggunakan blogspot di sini untuk rujukan saya dan anda semua dimasa akan datang. Manakala posting yang lain-lainnya, akan saya buat di blog Wordpress.org. Selain itu, jika ada sesiapa yang mahu men'tag' atau memberi 'award' kepada saya, kamu masih boleh berbuat demikian. Hanya beritahu saya melalui 'shoutbox', dan saya akan ambil award dan soalan 'tag' di blog kamu dan posting kan ia diblog ini.

Oklah, dibawah ini ada Award yang saya dapat dari Eibu Junes. Maaflah sebab lambat buat posting untuk Award nih.


Apa pun, terima kasihlah sebab sudi beri Award nih pada saya.
Dibawah ini adalah insan-insan terpilih yang saya rasakan sesuai untuk menerima award ini.

http://hawanim.blogspot.com/
http://amirmujahid91.blogspot.com/
http://anamuslimat.blogspot.com/
http://munneechan.blogspot.com/

Sekian sahaja untuk posting kali ini... Blog Widget by LinkWithin

Untuk pengetahuan pengunjung, Blog ini tidak lagi aktif dan saya sudah pun berpindah ke Blog Wordpress.org. Terima Kasih diatas sokongan anda sebelum ini.
Sudi-sudilah mengujungi Blog Wordpress saya di sini...
ANOTHER STRANGE GIRL STORIES

5 Kata Pelawat:

::AnEp:: said...

tahniah..dh ade blog baru..

AKURO SAN said...

Anep: terima kasih...

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu datang lepak blog gua.Rilek rilek.

Chow.

zue said...

Award apa tu?

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

Post a Comment

Terima Kasih, kerana sudi berbicara di sini...

Blog Widget by LinkWithin
 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Edited By AkuroSan | Kontes Review Klinik Cinta | Contest SEO Eridy | Best View: Firefox | Top