Mutiara Kata



Stadium Sultan Mizan diserang Raksasa ?

Baru-baru ni ramai orang heboh bercerita mengenai Stadium Sultan Mizan yang runtuh pada 3 hari lepas, iaitu pada 2 Jun 2009. Apa yang melucukan, terdapat orang-orang tertentu yang telah mengubah-suai gambar Stadium Sultan Mizan yang runtuh ini dengan kreativi masing-masing...

Dibawah ini saya kongsikan 2 buah gambar edit yang saya ambil dari seorang kenalan di Facebook...





Hah! Jangan main-main... Siap ada Ultramen lagi tu... Ultramen cakap bahasa Terengganu! haa.... jangan tak cayer... hahaha...


Source: Gambar dari DomeNikong FB...
Blog Widget by LinkWithin

Untuk pengetahuan pengunjung, Blog ini tidak lagi aktif dan saya sudah pun berpindah ke Blog Wordpress.org. Terima Kasih diatas sokongan anda sebelum ini.
Sudi-sudilah mengujungi Blog Wordpress saya di sini...
ANOTHER STRANGE GIRL STORIES

4 Kata Pelawat:

lalink7 said...

kalau ini la pemusnah nya mesti dah lama Sultan Mizan arahkan menteri2 nye jadi OTOMEN..uhuhuh

AKURO SAN said...

hehe... pakatan OTOMEN, BERTINDAK!!
:))

Yanmie said...

hehehe..slm kak yan tgk gmbr nie ngan hubby pun bkn main gelak lg =))

AKURO SAN said...

tu la... saya pun masa memula tengok gambar nih, mmg gelak tak sudah... ;))

Post a Comment

Terima Kasih, kerana sudi berbicara di sini...

Blog Widget by LinkWithin
 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Edited By AkuroSan | Kontes Review Klinik Cinta | Contest SEO Eridy | Best View: Firefox | Top