Mutiara Kata



Lucky Draw...

Pada 13 Jun 2009 yang lepas, Blog Kak AnilWanina telah mengadakan 1 Pencarian Pengunjung Bertuah. Pencarian Pengunjung Bertuah ini dibuat bersempena dengan kedatangan bulan Jun yang mempunyai banyak kenangan dalam hidup beliau.


Seperti yang diberitahu didalam blog'nya, Kak Anil mencari pengunjung yang ke- 5981. Macam mana kita nak tahu yang kita adalah pengunjung yang ke- 5981? Ok, kita hanya perlu lihat pada Visitors Counter di blog beliau...


Oklah nak dijadikan cerita, selepas membaca entry pasal Pencarian Pengunjung Bertuah di blog Kak Anil, maka saya pun menjadilah salah seorang yang rajin mengunjungi blog kak Anil... hehe.. Sampailah 1 malam tu, saya nak update entry baru diblog saya. Sebelum meng'update entry, saya sempat lagi mengunjungi blog kak Anil. Dan terlihatlah Visitor Counter yang bernombor 5971. Bermakna ada tinggal lagi 10 nombor untuk sampai ke nombor 5981. Jadi sementara mendapatkan angka 5981, saya pun meng'explore segala artikel yang ada di blog Kak Anil, sampailah tertera nombor 5981 di visitor counter... Maka jadilah saya pengunjung bertuah pada malam itu...
hehe...

Ini gambar print screen yang saya ambil malam tu....

Dan ini pula entry ucapan tahniah dari Kak Anil Wanina...


Sekian, untuk entry kali ini...
Kamsamidaaa.........

Blog Widget by LinkWithin

Untuk pengetahuan pengunjung, Blog ini tidak lagi aktif dan saya sudah pun berpindah ke Blog Wordpress.org. Terima Kasih diatas sokongan anda sebelum ini.
Sudi-sudilah mengujungi Blog Wordpress saya di sini...
ANOTHER STRANGE GIRL STORIES

2 Kata Pelawat:

Anil Wanina said...

congrats mazaya... insya allah.. next week ek post adiah.. tak sompek la minggu ni.. macam2 hal.. lama dah adiah tu dok terperap kat umah... :P

AKURO SAN said...

hehe... ok Kak Anil... saya tunggu hadiah tu minggu depan...

Post a Comment

Terima Kasih, kerana sudi berbicara di sini...

Blog Widget by LinkWithin
 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Edited By AkuroSan | Kontes Review Klinik Cinta | Contest SEO Eridy | Best View: Firefox | Top