Mutiara Kata



Tag From Anil Wanina...

Assalamualaikum...
Dah 2 hari tak taip blog... maklum la... Agak sibuk beberapa hari ni. Jadi terpaksalah korbankan waktu untuk menaip di blog ni... Baru-baru ni saya dengar cerita X-Institusi tempat saya belajar (UniKL MIAT) ada nak buat projek mendaki 'Gunung Kinabalu' under Kelab Rekreasi... Waahhhh... best la bebudak Kelab Rekreasi ni ye... Asyik panjat gunung jer... Jeloues saya! fs04
hehe...

Oklah, berbalik pada tag dari Kak Anil Wanina. Jom kita jawab ya...

5 things found in my bag:
- handphone
- pen
- minyak wangi (Paris Hilton) botol kecil
- duit
- lesen driving (nyawa benda nih.. klu tak takkan kemana-mana...)

5 things found in my wallet:
- duit... ada la sikit..
- real reward card
- IC / lesen driving
- buku no. telefon
- instructor contact card

5 favorite things in my room:
- laptop ASUS
- telekung & sejaddah
- Al-Quran
- patung penyu warna biru
- carpet empuk


5 things I've always wanted to do:
- kerja
- join usrah
- terjun dari kapal terbang yang tengah berada di langit(dengan payung terjun daa...)
- pergi haji/umrah (dengan suami?)
- makan angin dengan keluarga tercinta

5 things I’m currently into:
- blogging
- bagi arnab makan
- masak utk makan tgh hari
- check email & facebook
- online YM

5 persons to tag :
- Eibu June's
- Kak Hanisah
- Daus
- Sayazirah
- Miez Hanem
Ok... siap dah... kepada yg di'tag' Selamat Menjawab ya... fs12
Blog Widget by LinkWithin

Untuk pengetahuan pengunjung, Blog ini tidak lagi aktif dan saya sudah pun berpindah ke Blog Wordpress.org. Terima Kasih diatas sokongan anda sebelum ini.
Sudi-sudilah mengujungi Blog Wordpress saya di sini...
ANOTHER STRANGE GIRL STORIES

1 Kata Pelawat:

HANISAH said...

assalamualaikum...

ala2 hai adik maz nih...mcm tau2 je kak anis ni xde mood nak berblogging.kuliah dah start...cuti dah abis.dah lama xhupdate blog.utang dlu yer dik...huk huk...dah 2 tag x berjwb lagi nih...nnt klu ade kelapangan kak anis jwb key...insyaAllah..ok kak anis nak kuar jap nak pi bazaar di rumah anak2 johor...huhu...jom ikut...

salam

Post a Comment

Terima Kasih, kerana sudi berbicara di sini...

Blog Widget by LinkWithin
 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Edited By AkuroSan | Kontes Review Klinik Cinta | Contest SEO Eridy | Best View: Firefox | Top